tisdag 21 januari 2014

Och allt pga den där jävla boken

Det verkar gå virus på dejtingsidor efter att boken Fifty Shades of Grey släppts. Jag har själv inte läst den, men hört ryktas om att den har ett språk som påminner om en högstadieuppsats skriven av en Starlet-läsande fjortonåring. Så vitt jag förstår så handlar den om BDSM-relationer och det är precis vad mångas presentation på dejtingsidor också verkar handla om idag.

En vän berättade för mig att forumet "Dark Side" (en sajt för folk som gillar BDSM) ökat med 10 000 medlemmar sedan boken kom ut, men det är visst inte bara där som folk söker efter relationer med dominans och underkastelse, för var och varannan man som vill agera fotpall verkar kontakta mig now days.

Det är helt fine med mig att de gillar att bli dominerade, gå i koppel eller springa runt med en butt plug, vad andra personer tänder på är deras sak och jag är glad att de funnit det som de går igång på. Men det är det här jävla tjatandet. Som om sexualitet är något att förhandla om.

Ett exempel var HerrGrå* som uppenbarligen tyckte om att vara den dominanta parten i en relation. Han var absolut artig då han undrade om den typ av sexliv skulle passa mig, men kalla mig gärna timid, att diskutera sex innan jag träffat en person är lite väl hardcore för mig. Hur som, tackade jag artigt nej och sa att han säkert kunde hitta någon som matchade hans sexuella preferenser bättre. Det var då förhandlingen började... Men jag kanske skulle kunna tänka mig att bli bunden nån gång så där lite nu och då? Eller kanske lite smiskad? Eller kanske... Men då måste jag säga ifrån på skarpen till de små liven!

 "För i helvetet! Du är på en sajt med hundratusentals kvinnor, det finns säkert en stor och beskärd del som vill bli smiskade på rumpan och spottade i håret. Varför i hela fridens dagar ska du nöja dig med att binda en tösabit nån gång per år när du har möjlighet att få äta hela kakan? Sluta kompromissa! Sök det du vill ha istället."

Och det är väl ett förbaskat bra råd? Därför håller jag mig stenhårt till att bara dejta män med god värdegrund och hår på bröstet. VÄGRA KOMPROMISSA!

*Påhittat namn

Inga kommentarer: