tisdag 14 april 2009

Tio orsaker att hata John Greens dusch

1. Duschjäveln blir aldrig riktigt varm. Man får nöja sig med pissljummet vatten när man i själva verket skulle vilja skålla sig.

2. Vattnet har så mycket metaller i sig att det luktar skit. Får man det i munnen känns det som att man konverterat till vampyr och fått käften full av blod.

3. Det bor gigantiska spindlar i duschen. Och alla är de ute efter att döda mig.

4. Det finns ingen sprutt i duschmunstycket. Det liksom sipprar ner. Att tvätta håret är inte ens att tänka på. Schampot är kvar i kalufsen om jag så låtit vattnet rinna över skallen i tjugo minuter.

5. På grund av alla metaller i lantisvattnet så färgas allt brunt i duschutrymmet. Det ser ut som att någon fått allvarlig diarré och gått loss på väggarna.

6. Kylan i badrummet är heller inget plus. Man fryser arslet av sig trots att man i själva verket hade sett fram emot en värmande dusch.

7. John påstår att han har en stor blå handduk. Denna har man dock inte sett skymten av. Nej, nej, nej, istället får man nöja sig med nån skitliten cp-handuk com knappast värmer.

8. Man måste efter varje dusch skrapa bort vattnet med en liten skrapa då hela badrummet är byggt snett.

9. På grund av att man måste skrapa bort vattnet så innebär det att man absolut inte kan kissa i duschen. Jag måste i ju i så fall skrapa bort skiten efterhand.

10. Sista och starkaste anledningen till att hata John Greens dusch är för att jag säger att man ska hata den - det jag säger är lag.

2 kommentarer:

Kajsa sa...

Ditt ord är min lag... Jag hatar också Johns dusch!

Matilda sa...

Jag också. Fastän pissljummet är den bästa sortens ljummet.

Vi borda ta nåt i solen snart, en glass, en öl, en latte, en cykeltur.