torsdag 13 maj 2010

Surprise

Jag hade gått och laddat ett bra tag, planerat den stora överraskningen, den sexiga manövern att slita av mig kläderna bara för att visa upp de nya heta underkläderna jag köpt. Väl tillbaka till sthlm skulle jag göra en entré som herrn förr aldrig skådat och det krävdes planering in i minsta detalj för att allt skulle gå enligt planerna.

Igår morse stod jag och tråcklade på mig strumpeband och hållare, tog nära på livet av mig när jag skulle försöka komma åt stropparna på baksida lår. Var tvungen att skyla mig under arbetsdagen med skipants för att inte skrämma vettet ur någon kollega och stapplade dessutom runt i klackeskor så att tårna mosades till oidentifierbar massa. Jag hade i samråd med brudarna kommit fram till att en klänning som var lätt att slita av skulle bäras och gick således runt i kort-kort på jobbet. Jag hade en strategi som var okrossbar.

I herrns trapphus började jag lirka av mig mina skipants, jag studsade lite på stället för att värma upp min fantastiska sexapeal och sedan traskade jag upp för trapporna och ringde på dörren - redo att slita av mig klänningen som en varulv och ta mitt byte i ett enda nafs.

Dörren öppnades, nervöst ställde jag ner min väska, herrn lämnade hallen, jag slängde av mig jackan, knyckte med nacken och drog sedan klänningen över min kropp så sensuellt jag bara kunde. Ordet "gudinna" ekade i mitt huvud. Där stod jag i min fulla glans, med klackar, stayups, hållare och spetsar som den undebara kvinna jag är... bara för att inse att herrn inte har märkt ett skit. Helt ovetandes över vilken skapelse som hägrade i hans hall satt han med ryggen till och knapprade på datorn och skapelsen blev således lite smått osäker. Vi kan väl säga som så... att den nyförlöste gudinnans planering gick i stöpet och plötsligt visste jag inte om jag skulle harkla mig högt, börja utöva en gymnastisk dans eller bara riva av en brakskit för att få uppmärksamhet. Jag önskar att jag hade gjort det sistnämnda, i ansiktet på honom, i dur. Och sen kunde vi haft fjärtsymfoni resten av kvällen, till döden skiljde oss åt. Amen.

Inga kommentarer: