fredag 9 juli 2010

Tungt bagage

Häromdagen låg jag och Jessie på Långholmen och solade när två gigantiska silikonpattar uppenbarade sig mitt framför nyllet på oss. Plötsligt satt vi och gapade över bruttans ogenerade tutteri. Som Jessie sa - Brösten är som ett road kill, man äcklas men kan ändå inte sluta stirra av ren fascination.

De var inte bara opererade till storlek Ö, utan de hade dessutom sackat ner något och var brunbrända som en pepparkaka. Jojo, de där melonerna hade sett friheten förr.

När bruttan stack och badade och inte kom tillbaka på ett bra tag var vi rädda att pattarna tagit henne på äventyr. Att hon flutit iväg med dem och helt enkelt inte kunde komma in till land igen. Vi var dock ense om att hon trots allt inte skulle drunkna, inbyggd flytväst kan vara toppen i vissa sammanhang.

Runt tresnåret fick samtliga snubbar på Långis stänga sina munnar och återgå till sin bok/musik/flickvän - bikiniöverdelen åkte på. Dessvärre verkade jäntan alltid ha problem med nåt plagg på kroppen vilket resulterade att bikinitrosan satt på halva arslet och brevlådan stack fram resten av eftermiddagen.

Men Jessie var nöjd. Hon konstaterade att i närheten av den här bruttan skulle man kunna förbli osynlig och göra vad som, alla blickar på tuttarna ändå. Därför smidde Jessie en plan att hon skulle bekanta sig med Tutt-Maja så hon i fortsättningen kunde ligga med muffen i vädret på stranden. Sanna mina ord, släpp bävern fri!

.

Inga kommentarer: