torsdag 4 december 2008

Coolhet del 3

Under mellanstadiet var även puberteten väldigt cool.

Vi hade sexualundervisning när vi gick i femman och då informerades vi om att det skulle placeras ett såkallat ”krispaket” i materialrummet på skolan. Krispaketet bestod närmare bestämt av bindor size megafeta blöjor som skulle finnas tillhands om någon fick mens.

Nu var det ju knappast så att jag skulle få min menstruation under mellanstadiet, vi kan uttrycka det som Erik A gjorde när vi gick i femman:
”Geisha och Monica har så små pattar att de snart kommer att växa ut genom ryggen på dem”. Det vill säga… vi var inte särskilt tidigt utvecklade när det kom till den kvinnliga kroppen och dess blomning.

Men även om vi inte tillhörde de tidigt blomstrande flickorna så blev inte krispaketet mindre spektakulärt, så när ryktet gick om att Pia i vår klass smugit runt i materialrummet blev det fart på oss alla - inte minst mig och Monica. Vi försedde oss genast med varsin blöja á la Atena Super Plus Extra för inkontinenta sjuttioåringar. Vårt argument för att få använda dessa unika bindor var att man faktiskt kunde få SKIMYCKET flytningar.

Nu vill jag bara meddela alla unga flickor… om man har så mycket flytningar så att det krävs blöja för att hålla dem borta, då bör man snarare besöka en doktor istället för skolans materialrum.


1 kommentar:

Anonym sa...

A Blonde, Brunette, and a Redhead where setting together at a coffee shop. They all decide to go through their daughter's purses. The Brunette goes first. "I cant belive I found a pack of cigerettes in my daughter's purse. I didn't know she smoked." The redhead says, " I can't belive I found boose in my daughter's purse. I didn't know she drank." Finally the blonde says," I found a condom in my daughter's purse. I didn't know she had a penis!"