lördag 26 november 2011

Män är djur

Jag vet inte om ni såg det... när anti-feministen Pär Ström satt på bästa sändningstid och sköt sig själv i foten - Redigt!

I debatt får han frågan om varför han tror att män är mer angelägna att begå våldsbrott och sexuella övergrepp, då väljer han att besvara frågan med att det är biologiskt och beror på  testostron. *Pjong* (det var alltså pistolskottet)

Fan vad fin teori. Om detta stämmer så är alltså mannen helt obenägen att ha koll på sig själv och sina handlingar, ty han är slav under sina hormoner som härjar vilt inom honom. Typ som en grottmänniska. Efter en våldtäkt står stackars mannen handfallen för det var ju testostronet som spelat honom ett spratt. Hujeda mig! Det är ju precis som, ja precis som... ett djur. Ett djur styrt av biologi. Vad menar Ström? Är mannen ett djur? *Pjonk, pjonk*

Slutsatsen måste vara att Pär Ström tycker att mannen är ett djur. Är Pär Ström manshatare? *Pjonk, pjonk, pjonk*

Enligt Ströms tes finns det tyvärr bara en sak att göra åt männens våld - det blir kollektiv kastrering. Hur ska man annars kunna stoppa denna okontrollerbara form av människa som tyvärr inte kan rå över biologins övermäktighet? Snopet!

... Ja, om man nu ska tro på Pär Ströms teori - han som värnar för mannens bästa... Eller då så kan vi tro på genus och feminism.

Inga kommentarer: