lördag 5 november 2011

Vikarie för Andreas sökes

Eftersom Andreas åker till USA under nyår och blir borta i 16 dagar så söker jag härmed en vikarie att ersätta hans plats under denna tidsperiod. Om platsannonsen nedan passar dig, så tveka inte att söka:

Ref nr A-0117/79 

GeishaQ är en helt normal kvinna som ibland behöver sällskap.

Jag söker nu en vikarierande pojkvän med egenskaper så lika Andreas som möjligt. 

Tillträde/ Varaktiget: Visstidsanställning på 16 dagar under ordinarie arbetstagares ledighet. Tillträde 28 december 2011. Eventuell möjlighet till förlängning finns. 

Arbetsuppgifter: 

Exempel på arbetsuppgifter är ligga på soffan i mystisk pose (den sk Andreas-posen), lämna strumporna på golvet lite häran och däran, äta upp all lakrits i godispåsen samt tacka nej till alla kreativa förslag som kommer från mig så som att gå och bada, spela spel eller leka lekar. Finns kvalifikationerna kan även arbete med att springa runt och spela apa förekomma.

Kvalifikationer: 
Du skall ha högskoleexamen med inriktning mot befattningens verksamhetsområde eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. 

Du har god förståelse för vad arbetet innebär och jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. 

Dina personliga egenskaper som jag efterfrågar är likvärdiga Andreas egenskaper - dvs stelhet, trötthet och en förmåga att aldrig kunna vara seriös. Du ska med andra ord inte kunna arbeta självständigt utan ständigt fråga om vägledning vad än det gäller. Vidare är du ostrukturerad och kan absolut inte förmå dig att planera. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift - orden du då använder dig av är "Herre Karlsson", "Troligt" och "Hoppsan" samt att du ständigt gör ljudeffekter som man inte vet vad de indikerar. 

Du blir anställd av GeishaQ och arbetar i huvudsak hemifrån men vissa dagar kan tjänsten innebära arbete i på andra platser. 

Kontaktperson: GeishaQ, geishaq@hotmail.com


Det är ett plus om du är lika snygg som Andreas.

Inga kommentarer: